کلیه خدمات ساخت کلکتور در محل شما
تعمیر کلکتور و تعویض کلکتور
ما انجام کلیه خدمات تعمیر و ساخت کلکتور شما را در سراسر تهران در محل شما انجام می دهیم.
تعمیرکاران آرین پادرا صنعت، همگی از کارشناسان خبره و باتجربه در زمینه خدمات مربوط به تعمیرات تجهیزات تاسیساتی هستند، با اطمینان خدمات تعمیر و نگهداری خود را به ما بسپارید.
تضمین میکنیم که تعمیرکاران ما در کمتر از ۶۰ دقیقه نزد شما در محل و یا منزل شما حاضر باشد تا با توجه به مشکل، کلکتور شما را در اسرع وقت تعمیر نمایند.
ما در تلاش هستیم تا انجام خدمات ساخت کلکتور، تعویض کلکتور و تعمیر کلکتور را با کمترین قیمت و بالاترین کیفیت انجام دهیم، و همواره رضایت مشتریان از اهداف اصلی ما بوده است.
بزرگترین راز اعتماد مشتریان به آرین پادرا صنعت جهت انجام خدمات ساخت کلکتور، تعویض کلکتور و تعمیر کلکتور داشتن داشتن جواز کسب از اتحادیه تعمیرکاران می باشد و همچنین کلیه تعمیرکاران و سرویسکاران آرین پادرا صنعت دارای گواهی نامه اموزشی از سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور می باشد که نشان از علم در کنار تجربه درخشان آنان دارد و این بزرگترین دلیل اعتماد مشتری به ما می باشد
کلکتور موتورخانه از قسمت های مهم موتورخانه به حساب می آید که ممکن است در طولانی مدت دچار خرابی شده و نیاز باشد ساخت کلکتور موتورخانه به صورت مجدد انجام گیرد. تعویض کلکتور موتورخانه از جمله خدماتی است که اکثر شرکت ها در آن مهارت دارند. کلکتور یا Collector واژه ای است که در لغت به معنی جمع کننده بوده و چند سالی است که در تأسیسات مکانیکی نیز استفاده می شود. موتورخانه یکی از مهم ترین و اصلی ترین مکان های تأسیساتی است که کلکتور در آن به کار می رود. هدف از ساخت و استفاده از کلکتور در توزیع یکسان و جمع آوری سیالات بخش های مختلف یک ساختمان است. از سویی دیگر اکثر ساختمان های بزرگ و مرتفع در حال حاضر از موتورخانه برای سیستم گرمایش خود استفاده می کنند. ساخت کلکتور موتورخانه در ارتقای کیفیت لولهکشی درون موتورخانه نقش بسزایی دارد.
برای فهم دقیق مفهوم کلکتور، یک سیستم حرارت مرکزی را در نظر بگیرید. همان طور که می دانید، وظیفه تولید آب گرم مصرفی در موتورخانه را دیگ بخار برعهده گرفته است. به همین دلیل آب گرم مصرفی برای استفاده در یک نقطه کاربرد ندارد، بلکه باید آن را به چندین بخش مختلف تقسیم کرد. اگر چیزی به نام کلکتور در موتورخانه وجود نداشته باشید، چه اتفاقی می افتد؟ در عمل اجرای سیستم لوله کشی آب گرم مصرفی از دیگ بخار به درون ساختمان با چالش های جدی و خطرناکی مواجه میشود. زیرا باید به تعداد مصرف کننده ها لوله به صورت مستقیم به دیگ بخار وصل شود و این کار در عمل امکان پذیر نیست. همچنین باید آب برگشتی را نیز که مجدد به دیگ وارد می شود را نیز جداگانه در نظر بگیرید. اهمیت ساخت کلکتور موتورخانه در اینجا کاملا احساس می شود. در هر دیگ بخار یک یا چند کلکتور رفت و کلکتور برگشت به دیگ بخار متصل است. وظیفه اصلی کلکتور رفت، توزیع آب گرم بین لوله ها برای دستیابی به نقاط مصرف است. همچنین کلکتور برگشت نیز، آب برگشتی از نقاط مصرف را جمع آوری می کند و مجددا به داخل دیگ بخار برمی گرداند. بنابراین نقش کلکتور در یک موتورخانه بسیار مهم و حیاتی است. بدون وجود این ابزار امکان اجرای سیستم تأسیسات حرارت مرکزی برای ساختمان های بلند وجود نخواهد داشت.
ساختمان کلکتور از یک بدنه اصلی تشکیل می شود که روی سطح آن چندین خروجی با ابعاد و سایزهای مشخصی وجود دارد. در نتیجه اگر کلکتور در نقش توزیع آب گرم قرار گیرد، ابتدا آب گرم از دیگ بخار وارد ورودی اصلی آن می شود و در ادامه آب با فشار وارد هر یک از لوله هایی که به خروجی ها متصل است، خواهد شد. ساخت کلکتور موتورخانه باید طبق یک استاندارد مشخص و معینی باشد که عملیات توزیع آب گرم و همچنین جمع آوری آب برگشتی با سرعت بالا و بدون هیچ مشکلی انجام گیرد. معمولا در مسیر کلکتورهای موتورخانه از پمپ دمش یا مکش نیز استفاده می کنند. این پمپ به کلکتور کمک می کند که جریان آب با سرعت بیشتری درون لوله ها جریان یابد. حضور کلکتور نظم و انضباط بالایی را در موتورخانه هدیه می بخشد. بدون وجود کلکتور در موتورخانه نمی توان لولهکشی های زیادی را برای قسمت های مختلف ساختمان انجام داد.
از طریق یکی از روش های موجود در صفحه تماس با ما با یکی از کارشناسان ماارتباط برقرار کنید و یا سفارش خود را آنلاین ثبت کنید.
زمان قرار ملاقات را با تعمیرکاران ما هماهنگ کنید انها در کمترین زمان ممکن خود را به محل مورد نظر شما میرسانند.
گروهی از متخصص ترین تعمیرکاران ما جهت عیب یابی و انجام تعمیرات در محل حاضر می شوند
این خدمت به تمام ساختمان های ادارای، مسکونی، هتل ها، بیمارستانی و تمام ساختمان هایی که دارای کلکتور هستند و کلکتور معیوب دارند قابل ارائه می باشد
ساخت کلکتور موتورخانه و نصب آن چند مرحله متفاوت دارد که اجرای دقیق هر یک از آن ها از اهمیت بسیاری برخوردار است.
قبل از شروع به ساخت کلکتور باید محاسبات فنی مربوط به ساخت کلکتور را با دقت در اولویت قرار دهید. برای این منظور تکلیف دو فاکتور مهم مشخص می شود؛ طول کلکتور و قطر کلکتور. این دو پارامتر تابع مستقیم از قطر انشعاباتی هستند که روی مسیر اصلی در کلکتور تعبیه می شوند.
معمولا قطر انشعاباتی که روی کلکتور در نظر می گیرند، یکسان هستند. البته لازم به ذکر است که با توجه به عوامل مختلف و نیاز مصرفکننده ها قطر برخی از انشعابات بزرگ تر در نظر خواهند گرفت.
جنس لوله هایی که برای ساخت کلکتور نیاز است از آن استفاده شود، جنس برنج، گالوانیزه، مس یا فولاد سیاه است. البته لازم به ذکر است که از فولاد سیاه برای ساخت کلکتور نیز استفاده می کنند که بهترین عملکرد را دارد و در عین حال از قیمت مناسبی نیز برخوردار است.
در این مرحله از ساخت کلکتور نوبت تعیین محل انشعابات روی آن است. قطر هر یک از انشعابات و محل قرارگیری آن ها را در وهله اول باید تعیین شود. حال باید با استفاده از خطکش، گونیا و گچ محل آن ها را به صورت دقیق روی لوله مشخص شود.
پس از آن لوله هایی را که برای هر یک از انشعابات مناسب هستند، باید روی محل علامت زده به صورت عمودی قرار دهند. دور لوله ها را با استفاده از گچ روی لوله اصلی کلکتور خط می کشند. بعد از آن باید با استفاده از تجهیز خاصی به نام سرپیک برش، محل انشعابات را روی کلکتور برش دهند.
در مرحله اتصال انشعابات به لوله کلکتور ابتدا باید محل های برش داده را با استفاده از سوهان برداه برداری کنند. پس از ان باید برای اتصال دائمی لوله به کلکتور از جوشکاری استفاده شود. البته در این مرحله ابتدا با چهار خال جوش اتصال اولیه بین انشعاب و لوله اصلی برقرار خواهد شد.
در مرحله آخر باید ابتدا دو سر کلکتور را با استفاده کپ ها یا درپوش های مناسب مسدود کنید. پس از آن نوبت به تست کلکتور می شود که از صحت عملکرد آن اطمینان حاصل کنید. برای این منظور جریان آب را به ورودی کلکتور متصل میکنید.
در ادامه تمام انشعاباتی که از لوله مرکزی گرفته اید را مسدود می کنید. پس از آن فشارسنج را روی لوله یکی از انشعابات قرار دهید. جریان آب را برقرار کرده و فشار را افزایش خواهید داد. در صورتی که نشتی در انشعاب وجو داشته باشد، باید آب را تخلیه کرده و پس از خشک شدن آن، ابتدا آن را با سنگ فرز تمیز و مجددا جوشکاری را تکرار کنید.
ساختمان کلکتور از یک بدنه اصلی تشکیل می شود که روی سطح آن چندین خروجی با ابعاد و سایزهای مشخصی وجود دارد. در نتیجه اگر کلکتور در نقش توزیع آب گرم قرار گیرد، ابتدا آب گرم از دیگ بخار وارد ورودی اصلی آن می شود و در ادامه آب با فشار وارد هر یک از لوله هایی که به خروجی ها متصل است، خواهد شد.
ساخت کلکتور موتورخانه باید طبق یک استاندارد مشخص و معینی باشد که عملیات توزیع آب گرم و همچنین جمع آوری آب برگشتی با سرعت بالا و بدون هیچ مشکلی انجام گیرد. معمولا در مسیر کلکتورهای موتورخانه از پمپ دمش یا مکش نیز استفاده می کنند.
این پمپ به کلکتور کمک می کند که جریان آب با سرعت بیشتری درون لوله ها جریان یابد. حضور کلکتور نظم و انضباط بالایی را در موتورخانه هدیه می بخشد. بدون وجود کلکتور در موتورخانه نمی توان لولهکشی های زیادی را برای قسمت های مختلف ساختمان انجام داد.
کارشناسان شرکت آرین پادرا صنعت، با بازدید از موتورخانه ساختمان در صورت مشاهده هرگونه عیبی، آن را با کارفرما مطرح میکنند سپس با توجه به ابعاد مشکل اقدام به تعمیر کلکتور موجود یا تعویض و ساخت کلکتور جدید میکنند.
لوله کشی موتورخانه های گرمایشی با استفاده از روش جوشکاری یا دنده ای ، با لوله های مختلف انجام میشود . معمولا ، موتورخانه ها باید با استفاده از لوله فولادی بدون درز با ضخامت حداقل رده ۴۰ جوشکاری شوند . روشهای جوشکاری برای موتورخانه گرمایشی ، موتورخانه سرمایشی و سیستم بخار متفاوت است.
نحوه مونتاژ این نوع تجهیزات میتواند به صورت butt weld یا socket weld باشد که این موارد باید در مطلب دیگری به صورت جداگانه توضیح داده شوند . معمول ترین روش جوشکاری موتورخانه روش butt weld است که در بسیاری از موارد مانند لوله کشی گاز فشار بالا نیز کاربرد دارند. شایع ترین علت های مربوط به پوسیدگی موتورخانه عبارتند از:
پوسیدگی کلکتور موتورخانه یکی از شایع ترین مواردی است که در تعمیرات موتورخانه شایع است.
کلکتور موتورخانه ، با استفاده از روش Fillet weld ساخته و آماده میشود. در این روش ، استفاده از اتصالات دنده ای یا فلنجی برای اتصال انواع شیرآلات بسیار مهم است. معمولا پوسیدگی کلکتور موتورخانه به یکی از علت های ذیل اتفاق میافتد:
با توجه به اینکه در چهار منطقه غرب، شرق، شمال و جنوب تهران نمایندگی داریم، هزینه ایاب و ذهاب نمیگیریم
بعضی از پروژه ها را فقط بعد از بازدید میتوان قیمت اعلام کرد که آنها نیز هنگام تماس تلفنی مجری تاسیساتی با شما قبل از آمدن به محل پروژه قیمت حدودی اعلام می شود.