اشکالاتی که مانع راه اندازی چیلر تراکمی می شود
۱- درست کار نکردن برج خنک کننده
۲- رسوب یا گیج گرفتگی کندانسور (بالا رفتن فشار رانش).برای از بین بردن رسوبات حاصل در کندانسور، از پودر ضد گچ استفاده می شود. مقدار ماده ضد گچ (کالکین ) دی اسکلر برای هر تن ظرفیت چیلر معادل تبخیر ۵/۱ کیلوگرم پیشنهاد می شود.هر کیلو ماده ضد گچ را در ۲لیتر آب حل کنید و مطابق شکل زیر در منبع مخصوص بریزید و پ از بستن شیر های آب ورودی در برج و خروجی از کندانسور به وسیله پمپ به مدار کندانسور بفرستید و مجددا محلول را اضافه کنید و باید عمل تا ۴۸ ساعت تکرار شود.
۳-درست کار نکردن مدار روغن چیلر (قطع کنترل فشار روغن ).
۴- سرد بودن داخل اواپراتور (کولر):ترموستاتی که روی لوله آب سرد رفت ساختمان قرار داردبرای تهویه منازل و ادارات روی ۴۵ درجه فارنهایت تنظیم می شود و تا زمانی که حرارت آب از ۴۵ درجه بالاتر نرود، چیلر روشن نمی شود، مگر آنکه ترموستات خراب باشد.
۵- نبودن برق سه فاز یا کم بودن ولتاژ برق –(قطع کردن بی متال جریان برق) ابتدا از کامل بودن برق (سه فاز و ۳۸۰ولت)اطمینان بیابید، کلید راه انداز چیلر را روی حالت خاموش قرار دهید و شاسی بی متال را فشار دهید، سپس چیلر را روشن کنید.
۶- قطع شدن فیوز جریان ضعیف در اثر اتصالات کوتاه یا کم بود ولتاژ برق.
۷- اگر درجه حرارت آب داخل اوپراتور( کولر) از حد معمول ( حدود ۷ درجه سانتی گراد) به علت خرابی ترموستات یا پمپ جریان آب سرد یا هوا گرفتن پمپ آب کمتر شود، در این صورت کنترل ضد یخ (انجماد) قطع خواهد کرد. در چنین شرایطی چیلر را خاموش کنید و از روشن کردن حتی برای چند ثانیه نیز اکیدا خودداری فرمایید و پس از نرمال شدن جریان آب سرد و اطمینان از درستی ترموستات، نسبت به راه اندازی چیلر اقدام کنید.
۸- برای این که چیلر مرتب کار کند، با توجه به نکات مورد اشاره و بدون دست کاری در کنترلرها، قبل از رفع عیب دستگاه را روشن نکنید.