منوی دسته بندی

انواع روشویی و طریقه نصب آنها

روشویی میتواند در نقاط مختلف خانه به کار رود پس در هنگام خرید آن باید به نکات زیر توجه کنید:

اولین نکته مهم در نظر گرفتن فضای مورد نظر است ، آیا روشویی را برای اتاق مستر می خواهید ؟ یا برای دستشویی اصلی ؟ و یا برایحمام ؟
دوم اینکه چه کسانی قرار است از آن استفاده کنند، و نکته سوم اینکه ابعاد فضای مورد نظر چقدر است . با توجه به تنوع بالا و مدلهای جدیدی که در بازار موجود است و با توجه به نکات ذکر شده که در هنگام خرید باید در نظر بگیرید ، داشتن یک انتخاب مناسب و شکیل که خصوصیات ذکر شده را دارا باشد و همچنین دکوراسیون فضای مورد نظرتان را زیباتر نماید ، کمی مشکل است ، ما در این مقاله و مقالات بعدی شما را در انتخاب بهتر و داشتن یک خریده مناسب راهنمایی خواهیم کرد.

انواع روشویی

1- روشویی لبه برجسته :

یکی از معمولی ترین روشویی ها در سرویس بهداشتی است به این شکل که سطح آن از روی کابینت بالا آمده و برآمده است ، نوع لبه این محصول سلیقه ایست و بستگی به انتخاب شما دارد البته با لبه برجسته زیبایی خاصی دارد مثلا اگر از کابینت چوبی و یا متریال دیگر همراه با آن استفاده کنید ترکیب بسیار جذاب و خاصی خواهید داشت.
نصب این نوع  ( لبه برجسته ) ساده تر از بقیه انواع آن است و هزینه کمتری هم دارد .

2- روشویی بدون لبه :

این مدل درون کابینت قرار گرفته و لبه آن درون کابینت فیکس می شود ، عمق آن برحسب ضخامت سطح رویی و پیشخوان کابینت در سرویس بهداشتی مشخص می شود .این مدل بدون لبه ، ظاهری ساده و یک دست دارد و مزیت آن کمترین هدر رفت آب و ریزش آب به کف سرویس است که این امر به دلیل قرار گرفتن شیر آب درون کابینت و در واقع درون رو شویی به شکل مستقیم است . این مدل رو شویی به دلیل سهولت در شستشو و نظافت آن مناسب بعنوان دستشویی خانواده و مهمان است می باشد.

3- روشویی تمام برجسته ( جلو آمده ) :

در این مدل، رو شویی در بخش جلویی کابینت قرار می گیرد و به همین دلیل میتوان از کابینت کم عمق تری برای سرویس بهداشتی کوچک استفاده کرد ، بنابراین این مدل میتواند گزینه مناسبی باشد برای منازلی که فضای سرویس بهداشتی محدود و کوچک دارند، همچنین این مدل برای کودکان نیز مناسب تر است چرا که میتوانند خود را به شیر آب نزدیک کنند . عمق کابینت در اینجا بستگی به مدل انتخابی شما دارد .

4- روشویی دیواری :

این مدل بدون نیاز به پایه یا کابینت مستقیما روی دیوار نصب می شود، ظاهر آن ساده است و نکته مثبت آن این است که چون نیازی به کابینت ندارد فضای بیشتری در سرویس بهداشتی  باقی می ماند و کفپوش بیشتر دیده می شود. اگر قصد دارید از این مدل رو شویی استفاده کنید لوله های آب و فاضلاب را درون دیوار بگذارید تا ظاهر شکیل تری داشته باشید.

5- روشویی پایه دار :

این مدل از قدیم مرسوم بوده ، چنانچه میخواهید از روشویی دیواری ساده استفاده کنید ولی لوله های آب شما روی کار هستند بهتر است از روشویی پایه دار استفاده کنید زیرا ستونی که در زیر آن بعنوان پایه قرار دارد این امکان را به شما می دهد که لوله ها و خروجی ها را داخل پایه بپوشانید و فضای سرویس بهداشتی شما مرتب و زیبا به چشم بیاید .

6- روشویی صفحه ایی :

از این مدل اغلب در رستورانها و هتلها استفاده می شود که ساده ترین حالت رو شویی است ، باریک با ظاهری مینیمال و مد روز . می توان از صفحات مرمر ، چینی ، سرامیک ، گرانیت و حتی شیشه ایی برای این مدل استفاده کرد که البته قسمت زیر آن از استیل ضد زنگ استفاده می شود که آب خروجی را به سمت لوله های توکار هدایت می کند .

روشویی

7- روشویی کاسه ایی :

برخلاف مدلهای قبلی که قسمت کمی از آنها در بالای کابینت قرار می گرفتند ، این مدل کاملا روی سطح کابینت و کانتر به شکل یک کاسه قرار می گیرد. این مدل به دلیل شکل جذاب و خاصی که دارد ظاهری متفاوت و ویژه به دکوراسیون داخلی سرویس بهداشتی شما می دهد و میتواند مانند کاسه ای بزرگ حجم زیادی آب را در خود جای دهد .

8- کانتر و روشویی همراه :

این مدل در بازار با اشکال و طرحهای متنوع دیده می شود . کانتر یا کابینت آن میتواند از متریال مختلف باشد و انتخاب آن بسته به سلیقه شماست و در هر نوع فضایی از سرویس بهداشتی قابل نصب می باشد .

آیا میتوانیم خودمان روشویی پایه دار را نصب کنیم :

ابتدا با ضربه ملایم یک چکش نوک تیز محل نصب شیر آب را با توجه به شکل آن ( تک پایه و یا دو پایه ) از روی رو شویی خارج کنید، ضربات باید آرام و از سمت روی محصول باشد تا لعاب آن آسیب نبیند ، شیرآلات و قسمتی از سیفون که به سینک متصل می شود را نصب کنید .
رو شویی را روی پایه آن قرار داده و سطح آن را تراز کنید، سپس محل قرار گرفتن پیچ ها ی رو شویی را روی دیوار علامت گذاری کنید و بعد با مته متناسب با پیچ ها سوراخ کنید . رول پلاک و پیچ های دو سر حدیده را در سوراخ ها محکم کنید.

رو شویی را روی پیچ ها قرار دهید واشرها را روی پیچ ها قرار دهید پایه را زیر رو شویی قرار داده و پیچ ها را محکم کنید .
سایر اتصالات سیفون را متصل کرده و لوله انتهای آن را وارد لوله فاضلاب روی دیوار کنید و در نهایت شیرهای آب سرد و گرم را به شیرهای روی دیوار متصل کنید و بعد از آن شیرها را باز کرده تا از عملکرد درست محصول مطمعن شوید .
اول باید شیرهای پیسوار سرد و گرم را در محل مورد نظر نصب کرده و بعد رو شویی را سر جای خود قرار داده و نقاط اتصال به دیوار را علامت زده و سوراخ کنید و با استفاده از بست روکا ( بست رو شویی ) آن را به دیوار متصل کنید . به تراز بودن آن دقت داشته باشید.

نکته : بهتر است برای آسیب ندیدن روشویی در هنگام نصب از یک پارچه ضخیم یا از کارتن محصول در زیر آن استفاده کنید .

در این مقاله شما را با طریقه نصب یک نوع روشویی آشنا کردیم با ما باشید در مقالات آینده و آموزش نصب دیگر انواع آن.

 منبع: فروشگاه بهتام

مرضیه ابراهیمی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *