آیا باید کولر گازی بدون پنجره بخرید؟
[ad_1]
تهویه مطبوع بدون پنجره یک واحد مستقل است که مجبور نیست روی طاقچه شما بنشیند.
اگرچه بسیاری از کارشناسان معتقدند کولرهای بدون پنجره نسبت به سایر واحدها کارایی کمتری دارند، خرید یک مدل بدون پنجره مزایای زیادی دارد.
از جمله این واقعیت است که این نوع واحد نصب آسانتر است، میتواند بوی دود را از بین ببرد، و در خنککردن اتاقهایی که گرم هستند و بهاندازه کافی توسط سیستم خنککننده هوای دیگری خنک نمیشوند، بسیار خوب است.
در اینجا نگاهی اجمالی به مزایا و معایب خرید کولر گازی بدون پنجره داریم.
نصب این نوع دستگاه قطعا راحت تر است و چشم درد نیست. از آنجا که فقط یک لوله باید از پنجره خارج شود، این نوع واحد واقعاً محجوب است. در واقع، دیدن یک واحد از بیرون خانه بسیار دشوار است.
یک کولر گازی بدون پنجره نیز می تواند ایده خوبی باشد، اگر فقط به دنبال تامین خنک کننده اضافی در خانه خود هستید، ممکن است از قبل هوای مرکزی وجود داشته باشد.
به عنوان مثال، استفاده از یک تهویه مطبوع بدون پنجره در اتاقی که سیستم هوای مرکزی شما خنک کننده خوبی ندارد، می تواند عاقلانه باشد. اغلب اوقات، اتاقی که در طبقه دوم یا در یک منطقه به ویژه آفتابی قرار دارد، تنها با تکیه بر هوای مرکزی برای خنک شدن مشکل دارد.
با این حال، می توانید با قرار دادن یک واحد بدون پنجره در این اتاق بیش از حد گرم شده، این مشکل را برطرف کنید. این به حذف هوای گرم از اتاق کمک می کند. همچنین به این معنی است که هوای خنک تر به بقیه خانه شما جریان می یابد.
واحدهای بدون پنجره نیز به خوبی برای کنترل بوهای خانه شما کار می کنند. از آنجایی که آنها همیشه هوا را از بیرون می کشند، یک واحد شلنگ به ویژه در از بین بردن بوهایی مانند سیگار یا دود سیگار خوب است.
علاوه بر این، این نوع تهویه مطبوع می تواند از انتقال بو به اتاق های دیگر خانه شما نیز جلوگیری کند. این به این دلیل است که فشار هوا در اتاق با دستگاه کمتر از فشار هوا در سایر قسمت های خانه شما است. در نتیجه، بوها محفوظ خواهند ماند.
تهویه مطبوع بدون پنجره در واقع سیستم بهتری برای استفاده از هوای مرکزی است، اگر هدف آن جلوگیری از دود سیگار باشد. یک واحد مرکزی در واقع می تواند دود سیگار را در کل خانه جابجا کند، در حالی که یک واحد بدون پنجره حاوی بوی دود است.
یکی دیگر از مزایای بالقوه این نوع واحدها این است که اغلب اوقات، این مدل ها نسبت به سایر واحدها مقرون به صرفه تر هستند.
حالا معایب …
کارشناسان معتقدند که کولرهای بدون پنجره معمولاً کمی طول می کشد تا اتاق شما را خنک کنند. برخی از مطالعات نشان می دهد که این واحدها در مقایسه با واحدهای پنجره ای دو برابر بیشتر از زمان خنک شدن یک اتاق طول می کشند.
مشکل دیگر در مورد کولر گازی بدون پنجره این است که ممکن است در آب و هوای واقعاً گرم کارایی خاصی نداشته باشد. از آنجایی که این دستگاهها دائماً هوا را از بیرون میکشند تا هوای اتاق را جایگزین کنند، وقتی دمای بیرون به شدت گرم است، به خوبی کار نمیکنند.
به عنوان مثال، اگر در بخشی از کشور زندگی میکنید که آب و هوای طولانی 90 درجه دارد، یک واحد بدون پنجره واقعاً برای خنک نگه داشتن خانه شما مشکل خواهد داشت. از سوی دیگر، اگر از قبل یک سیستم مرکزی در محل خود دارید، این نوع سیستم می تواند خنک کننده اضافی را در اتاق های خاصی از خانه شما ارائه دهد.
مشکل بزرگ دیگر در مورد واحدهای تهویه مطبوع بدون پنجره این است که کارکرد آنها اغلب از مدل پنجره ای گران تر است. از آنجایی که دستگاه به طور مداوم هوای گرم را از بیرون می کشد، کارایی خاصی ندارد. این بدان معنی است که دستگاه باید بیشتر و سخت تر کار کند تا اتاق شما خنک شود. البته این امر منجر به بالا بودن قبض برق خواهد شد.
آخرین ایراد احتمالی کولر گازی بدون پنجره این است که فقط در یک اتاق کارایی دارد. به دلیل طراحی آن، این نوع واحد قدرت کافی برای فشار دادن هوای خنک به اتاق های متعدد شما را ندارد.
به همین دلیل، محققان در Consumer Reports اشاره می کنند که رتبه BTU در این واحدها اغلب نادرست است. در حالی که برخی از مردم انتظار دارند که BTU های تهویه مطبوع پنجره ای با واحدهای قابل حمل قابل مقایسه باشد، این در واقع درست نیست. در عوض، سیستم های تهویه مطبوع بدون پنجره، فضاهای بسیار کوچکتری را برای همان BTU خنک می کنند.
اگر همچنان به خرید کولر گازی بدون پنجره علاقه دارید، انتظارات خود را کنترل کنید.
این نوع واحدی نیست که بتواند کل خانه شما را در طول موج گرمای شدید خنک نگه دارد. این نوع واحد ممکن است بخشی از آن را در قبض برق نیز برای شما هزینه کند. از طرف دیگر، اگر به دنبال خنک نگه داشتن یک اتاق یک نفره در حد متوسط هستید یا میخواهید بوی دود سیگار را در خود نگه دارید، یک واحد بدون پنجره میتواند بهترین انتخاب باشد.
[ad_2]
Source by Jane Dabad