تهویه مطبوع باعث افزایش ابتلا به آسم می شود
[ad_1]
معجزات فناوری زندگی ما را ساده تر و راحت تر کرده است. کنترل محیط اطراف و کار بر اساس راحتی ممکن شده است. با این حال، با وجود این تغییرات خارق العاده، ما بیشتر مستعد ابتلا به تعدادی از بیماری ها و اختلالات شده ایم. به عنوان مثال، آسم یک عارضه تنفسی، که قبلاً تصور می شد در اثر آلودگی ناشی از وسایل نقلیه و کارخانه ها ایجاد می شود، اکنون مشخص شده است که عمدتاً توسط آلرژن های خانگی ایجاد می شود. این عارضه تنفسی به غیر از گرد و غبار و دود توسط وسایل خانگی مانند کولر نیز ایجاد می شود. توجه به این نکته مهم است که افراد مختلف به تغییرات دما واکنش متفاوتی نشان می دهند. برای مبتلایان به آسم، تغییرات دما اغلب منجر به حمله ناگهانی می شود. این توضیح می دهد که چرا دستگاه های تهویه مطبوع برای مبتلایان به آسم مضر در نظر گرفته می شوند.
شایان ذکر است، گزارشهای تحقیقاتی نشان میدهد افرادی که در اتاقهایی کار میکنند که تهویه مطبوع بیش از هفت ساعت روشن میمانند، نسبت به افرادی که برای ساعات طولانیتر در اتاقهای تهویه مطبوع نمیمانند، بیشتر در معرض ابتلا به آسم هستند. این نیز به این دلیل است که سیستم های تهویه مطبوع در اتاق هایی که ممکن است دارای ذرات گرده و گرد و غبار باشند تأثیر نامطلوبی دارند. به دلیل این افشاگری ها، تعدادی از مبتلایان به آسم اکنون هوای تازه را در اتاق های دارای تهویه مطبوع که بسیار به آن عادت کرده اند، انتخاب می کنند. علاوه بر این، پزشکان همچنین به بیماران مبتلا به آسم توصیه می کنند که در صورت عدم نیاز، AC خود را خاموش کنند.
به افراد مبتلا به آسم که در نزدیکی سواحل می مانند توصیه می شود هر روز پیاده روی کنند زیرا پیاده روی منظم در ساحل می تواند به آنها کمک کند تا هوای تازه را استنشاق کنند. مهمتر از آن، برای کاهش وابستگی خود به سیستم های تهویه مطبوع، دیده می شود که مردم پنجره های خود را در طول روز و عصر باز نگه می دارند. امروزه به طور گسترده اعتقاد بر این است که با خاموش نگه داشتن سیستم تهویه مطبوع، افراد مبتلا به آسم نه تنها می توانند حملات ناگهانی آسم را به حداقل برسانند، بلکه نقش مهمی در حفظ طبیعت نیز دارند.
[ad_2]
Source by Roland Poitevin