منوی دسته بندی

چگونه شیرآلات مناسب برای آشپزخانه و سرویس بهداشتی انتخاب کنیم؟

یکی از اجزایی که در دکوراسیون داخلی در بیشتر زمان ها نادیده گرفته میشود و شاید به آن توجهی که باید نمی شود شیرآلات است . در صورتی که با نصب شیر آلات مناسب در هر فضایی با ورود به آن فضا کاملا تفاوت و زیبایی حس می شود . برای داشتن خانه ای زیبا با طراحی دکوراسیون حرفه ای باید به انتخاب مناسب شیر آلات هم دقت بیشتری کنیم .

اما برای انتخاب مناسب شیر آلات علاوه بر سلیقه فردی باید اطلاعات مناسبی هم در مورد نحوه کارکرد و کیفیت و ویژگی  انواع شیرآلات داشته باشیم .

از چه جنس شیرآلاتی بهتر است استفاده کنیم ؟

به طور کلی هر شیر آلاتی از دو قسمت داخلی یا اصلی شیر و پوشش خارجی تشکیل شده است . از لحاظ جنس آلیاژ به کار رفته در هر قسمت باید بگوییم تا چند سال پیش دو نوع ماده ای که برای شیر آلات به کار برده میشد ، آلیاژ برنج و سرب خشک بود .

همانطور که شاید همه ما اطلاع داشته باشیم سرب ماده بسیار خطرناک و سمی است که اگر شیر آلات به خوبی آبکاری نشوند به مرور زمان سرب موجود در شیر آلات آلودگی های خطرناکی برای افراد ایجاد میکنند . به همین خاطر چند سالی می شود که تولید کنندگان شیر آلات از کاربرد سرب در تولید محصولات خود صرف نظر کرده اند و بیشتر همان آلیاژ برنج را به کار می برند .

آموزش نحوه تمیز کردن شیرآلات و روشهای جلوگیری از سیاه شدن شیرآلات

برای قسمت رویه شیر آلات هم از فلزاتی مانند برنز، مس، استیل یا برنج استفاده میشود . که با نگاهی به بازار شیر آلات در ایران متوجه میشویم که بیشتر شیر آلات با استیل آبکاری میشوند . البته به سفارش های خاص و برای محصولات لاکچری و لوکس کارخانجات از انواع دیگر آبکاری هم استفاده می کنند .

خرید شیرآلات

بازار داغ استفاده از شیرآلات ایستاده برای آشپزخانه ها

این روزها شاید بتوان با قطعیت گفت استفاده از شیرهای دیواری خصوصا در فضای آشپزخانه و برای سینک ظرفشویی کنار گذاشته شده است و به جای آن شیر آلات ایستاده کاربرد بیشتری پیدا کرده اند . در بین شیر آلات ایستاده نوع دومنظوره آن کاربرد بیشتری دارد ، این نوع شیر آلات هم برای روشویی کاربرد دارند و هم برای سینک ظرفشویی .

علت کاربرد کمتر شیرآلات دیواری چیست ؟

در شیر آلات دیواری به علت اینکه قسمت خروج آب با اختلاف ارتفاع نسبتا زیادی از سینک نصب میشود، معمولا طرفداران زیادی ندارد .

برای اطلاعات بیشتر در زمینه شیرآلات می توانید این مقاله را هم ببینید:

راهنمای خرید شیرآلات سینک ظرفشویی و بررسی انواع آن

شیرآلات اهرمی ، پرکاربرد این روزها

شاید در گذشته هایی نه چندان دور تنها تصوری که از شیرآلات بهداشتی داشتیم همان شیر های فلکه ای قدیمی بود ، که فلکه آب گرم و سرد آنها کاملا متفاوت بود . اما می توانیم بگوییم که این روزها کاملا استفاده از شیرآلات فلکه ای منسوخ شده است و جای خود را به شیرآلات اهرمی داده است .

شیر آلات اهرمی هم از نظر بهداشتی و هم از نظر کارایی در سطحی بالاتر از شیر آلات فلکه ای قرار دارند . شیر تک اهرمی از نوع شیلنگی که قابلیت جابه جایی دارد برای سینک آشپزخانه و شستن ظروف یزرگ مناسب است و شیر آلات تک اهرمی ایستاده برای روشویی ها مناسب هستن و همین طور شیر آلات اهرمی دیواری برای سرویس بهداشتی مناسب است .

شیرآلات سنسوردار

شیرآلات چشمی ، شیرآلات مناسب برای صرفه جویی در مصرف آب

این روزها با کاهش میزان آب  و کمبود آب بیشتر تولید کنندگان سعی می کنند از تکنولوژی هایی برای کاهش میزان مصرف آب استفاده کنند . یکی از جدیدترین تکنولوژی های کاربردی که به بازار عرضه شده است ، استفاده از شیر های سنسور دار است .

در این نوع شیر آلات سنسورهایی وجود دارد که بر مبنای دریافت و ارسال نور مادون قرمز فعالیت میکنند . به نحوی که با نزدیک کردن دست مصرف کننده به سنسور شیر ، شیر به صورت خودکار باز میشود و با دور کردن دست شیر به صورت خودکار بسته میشود . برای صرفه جویی در مصرف آب همچنین می توان از شیرهایی که دارای وبلاتور هستند ، یعنی شیرهایی که به داخل آب هوا وارد می کنند و آب را به صورت حباب بیرون میدهند برای صرفه جویی در آب استفاده شود .

شیرآلات پدالی مناسب کاربرد در چه فضاهایی هستند ؟

شیرآلات پدالی بیشتر برای مکان های عمومی مانند بیمارستان ها ، ادارات ، مدارس و… مناسب است . چون هم برخورد دست مصرف کننده با شیر آلات وجود ندارد که این خود منجر به کاهش انتقال بیماری های واگیردار میشود . و از طرفی به خاطر پدالی بودن و عدم نیاز به برق و باتری در مقایسه با شیرهای الکترونیکی و هوشمند برای نصب در مکان های عمومی پرطرفدار تر هستند .

شیرآلات پیسوار مخصوص سیفون

شیرآلات پیسوار در اصل به عنوان رابط بین لوله کشی و شیر مخلوط نصب می شوند . با نصب شیرهای پیسوآر در صورتی که شیرآلات مخلوط دچار مشکل و خرابی شود می توان از طریق این شیرها آب را قطع کرد و شروع به تعمیر شیر مخلوط کرد . البته در تولیدات جدید کارخانه ها ، در شیر های پیسوار فیلتری هم قرار داده میشود تا از ورود ناخالصی ها به درون شیر مخلوط جلوگیری شود .

مرضیه ابراهیمی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *