منوی دسته بندی

پکیج دیواری

پکیج های دیواری در واقع به نوعی موتورخانه های کوچکی هستند که در داخل ساختمان های مسکونی و یا اداری قرار گرفته، گرمایش و آبگرم مصرفی را تامین می نمایند. این پکیج ها دارای انواع گوناگونی می باشند که هر یک دارای ویژگی های خاص خود بوده و برای کاربرد خاصی طراحی شده اند.

الف) پکیج دیواری از نظر تعداد مبدل حرارتی:

  1. پکیج دیواری دارای یک مبدل:

در این نوع از پکیج های دیواری که به نوعی نسل اولیه پکیج های دیواری بوده اند و تا حدودی امروزه منسوخ شده اند، سیستم کارکرد کاملا مشابه آبگرمکن های سریع است. در این پکیج ها تنها یک مبدل بین شعله و آب وجود دارد (چه آبگرم مصرفی و یا آبگرم سیستم گرمایشی). این امر باعث یک مشکل بزرگ می شود و آن اینکه تبادل حرارت بین آبگرم مصرفی و شعله به صورت مستقیم امکان رسوب پذیری مبدل حرارتی را افزایش می دهد.

  1. پکیج دیواری دارای دو مبدل:

در پکیج های دارای دو مبدل یک مبدل حرارتی بین آب و شعله قرار دارد. مبدل دوم آبگرم مصرفی را توسط آبگرم تولید شده در مبدل اول گرم می نماید. این سیکل کارکرد دو مزیت را به همراه دارد، اول تولید آبگرم مصرفی یکنواخت تر (نوسانات دمایی کمتر) و رسوب گیری کمتر مبدل های حرارتی که البته از معایب این سیستم نیز می توان به مواردی اشاره نمود از جمله اینکه در این حالت می بایست پمپ پکیج در تابستان نیز فعال باشد که باعث استهلاک دستگاه می شود و دوم آنکه آبگرم مصرفی در زمان بیشتری تولید می شود.

بنابراین با توجه به موارد ذکر شده در بالا می بایست توجه داشت سختی آب یکی از مهم ترین نکات در انتخاب پکیج تک مبدله یا دو مبدله می باشد. بهترین کالای موجود در بازار پکیج دیواری ایران رادیاتور می باشد.

ب) پکیج دیواری از نظر محفظه احتراق

  1. پکیج دیواری دودکش دار

این پکیج ها اکسیژن مورد نیاز جهت احتراق را از فضای محل نصب تامین کرده و مواد حاصل از احتراق آنها از خروجی دودکش دستگاه خارج می شود. این پکیج ها در حالتی که ساختمان دارای دودکش مناسب با کشش مطلوب و کافی باشد کاربرد دارند.

  1. پکیج دیواری فن دار :

این پکیج ها در مکان هایی که طول لوله دودکش کمتر از چهار متر باشد کاربرد دارند. طریقه کارکرد آنها به این صورت است که هوای تازه یا اکسیژن مورد نیاز احتراق توسط جدار خارجی یک دودکش دوجداره از محیط خارج وارد دستگاه شده و دود و مواد حاصل از احتراق توسط جدار داخلی همان دودکش به محیط بیرون فرستاده می شود. مزیت های بزرگ این نوع پکیج ها عدم نیاز به دودکش ساختمانی و عدم مصرف اکسیژن داخل محیط می باشد.

ج) پکیج دیواری چگالشی:

در این نوع پکیج ها از محصولات احتراقی که هنوز دارای مقادیر قابل توجهی انرژی گرمایی هستند به عنوان پیش گرمایش آب سرد ورودی به پکیج استفاده می شود. از آنجا که در این روش بخار آب موجود در محصولات احتراق به واسطه سرد شدن چگالیده می شود به این نوع از پکیج ها چگالشی گفته می شود.

د) پکیج های مخزن دار:

این پکیج ها یک مخزن ذخیره ۶۰-۴۰ لیتر جهت آب گرم مصرفی دارند که نوسانات دمایی آب گرم مصرفی را به صورت چشمگیری کاهش می دهند.

مزایای استفاده از پکیج های دیواری:

۱- استقلال کامل واحدهای آپارتمانی از یکدیگر

۲- عدم نیاز به فضای موتورخانه

۳- کنترل سیستم از داخل واحد ساختمان

۴- نصب و راه اندازی آسان

۵- راندمان بالا و صرفه جویی در هزینه و انرژی

۶- ابعاد کوچک

۷- تامین آب گرم در زمان بسیار کم

۸- کاهش مسیر لوله کشی

معایب:

این دستگاه نیز طبیعتآ مانند سایر محصولات تاسیساتی در صورتی که به درستی انتخاب نشده و در نصب و راه اندازی آن دقت کافی به عمل نیاید مشکلاتی را در میزان آسایش و یا حتی امنیت استفاده کنندگان به وجود می آورد.

نکات مهم در انتخاب و استفاده از پکیج ها:

۱- نوع دستگاه

با توجه به مطالب فوق که در خصوص انواع پکیج های دیواری مطرح گردید کارفرمایان محترم می توانند نوع دستگاه مورد نیاز خود را به سادگی انتخاب نمایند.

(شما می توانید در صورت وجود هرگونه سوال و یا مشکل در انتخاب نوع دستگاه مورد نیاز خود از مشاوره رایگان گروه مهندسین شرکت آرین پادرا صنعت بهره مند گردید.)

۲-تامین اکسیژن مورد نیاز  و خروج مواد حاصل از احتراق

با توجه به توضیحات داده شده در معرفی انواع محفظه احتراق، لازم است در محل هایی که بیش از ۳ متر با محیط بیرون فاصله دارند (طول معادل) از دستگاه های دودکش دار استفاده شود. جهت این منظور می بایست دودکش با قطر ۱۵سانتی متر به صورت کاملا عمودی تا پشت بام قرار گیرد و در صورت هوابند بودن محیط از دریچه هوای تازه ی کاملا باز به محیط خارج، جهت تامین اکسیژن مورد نیاز دستگاه استفاده شود. البته در صورت فاصله کم با محیط بیرون می توان از پکیج فن دار با دودکش دو جداره نیز استفاده گردد.

۳-جلوگیری از رسوب با استفاده از رسوب گیر مغناطیسی

۴-در کلیه پکیج های دیواری اولویت گرمایش با آبگرم مصرفی است به همین جهت باید توجه داشت استفاده بی وقفه از آب گرم می تواند موجب سرد شدن سیستم گرمایش شود.

۵-محل نصب پکیج نباید بالای اجاق گاز و سایر دستگاه های گرمازا باشد.

۶-محل نصب می بایست حداقل ۱۲۰سانتی متر  از زیر، ۱۵سانتی متر از کنار، ۱۰۰سانتی متر از مقابل و ۳۰سانتی متر از بالا تا زیر دریچه دودکش فاصله داشته باشد که هرچه فاصله عمودی پکیج تا دودکش بیشتر باشد، مکش دودکش بهتر انجام خواهد شد.

برای خرید پکیج دیواری ایران رادیاتور و پکیج دیواری بوتان به سایت فروشگاهی ما مراجعه کنید.

http://arianps.ir/%d8%b7%d8%b1%d8%a7%d8%ad%db%8c-%d8%aa%d8%a7%d8%b3%db%8c%d8%b3%d8%a7%d8%aa-%d9%85%da%a9%d8%a7%d9%86%db%8c%da%a9%db%8c-%d8%b3%d8%a7%d8%ae%d8%aa%d9%85%d8%a7%d9%86-2/%d8%aa%d8%a3%d8%b3%db%8c%d8%b3%d8%a7%d8%aa-%d8%b3%d8%a7%d8%ae%d8%aa%d9%85%d8%a7%d9%86/

این مقاله چقدر براتون مفید بود؟

روی ستاره ها کلیک کنید

میانگین رتبه 0 / 5. تعداد رای: 0

کسی قبلا به این مقاله امتیاز نداده، شما نفر اول باشید!

مرضیه ابراهیمی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *