منوی دسته بندی

کولرهای صنعتی

کولر صنعتی از لحاظ ساختار بسیار شبیه زنت با این تفاوت که کوئل گرمایی بر روی آن قرار ندارد و فقط سیستم سرمایی بر روی کولر صنعتی قرار دارد.

سیستم سرمایش کولر از طریق سیستم پوشال و آب افشان عمل مى کند که به سیستم لوله کشى آب شهرى متصل است که این نوع کولر ها به دو صورت آکسیال و سانترفوژی (بلوئری) عرضه می شود.کولر های صنعتی با ظرفیت مناسب و در شرایط ایده آل می توانند دمای خشک هوای عبوری را تا حد دمای مرطوب کاهش دهند و قادر به کاهش کمتر از آن نیستند که این دما در تهران معمولا ۲۱ درجه است و در اوقات مختلف کمی تغییر می کند.

این نوع از کولر به عنوان سیستم سرمایش تبخیری با اخذ گرمای محسوس از هوای عبوری موجب افزایش گرمای نهان هوا می شود، از این رو تعویض هوا نقش عمده ای در کاهش دمای این نوع کولر دارد.

کولر های صنعتی اگر چه شبیه کولرهای آبی موجود در بازار هستند اما از نظر عملکرد تفاوت چشمگیر و محسوسی با آنها دارند. چون اولا دبی این نوع کولر ها بر اساس سی اف ام واقعی و تست شده می باشد در صورتی که دبی کولر های آبی موجود در بازار معمولا نصف ظرفیت اسمی آنهاست. ثانیا کولر های صنعتی بسته به ظرفیت آنها دارای دو تا سه مرحله پد سلولوزی ۱۰ سانت میباشد که این موضوع در سرمایش بیشتر آنها تاثیر کاملا محسوسی دارد در صورتی که کولرهای آبی موجود در بازار تنها دارای یک مرحله پوشال ۵ سانت می باشد. ثالثا کلیه تجهیزات کولر صنعتی اعم از پد سلولوزی داخل یک باکس شبیه باکس هواساز تعبیه شده اند و از معرض آفتاب به کلی دور هستند در صورتی که پوشالهای کولر آبی معمولا در معرض آفتاب می باشند.

در مقایسه بین کولر صنعتی و سایر سیستم های سرمایش تبخیری مثل ایرواشر، کولر صنعتی از صرفه اقتصاد بالاتری برخوردار است. این در حالی است که کیفیت سرمایش آنها یکسان است. کولر صنعتی در قیاس با سایر سیستم های سرمایش تراکمی مثل پکیج و چیلر و هواساز، با وجود کیفیت پایین تر هوا (ایجاد رطوبت بالا) بدلیل صرفه اقتصادی بسیار بالا بطور عمده مورد استفاده قرار می گیرد.

در نهایت می توان گفت کولر صنعتی بهترین وسیله سرمایشی برای مناطق خشک می باشد.برای تعیین ظرفیت کولر صنعتی بر اساس (cfm) می توان حجم فضا را بر اساس فوت مکعب بر تعداد دفعات تعویض هوا در دقیقه تقسیم کرد که حاصل آن ظرفیت کولر بر اساس (cfm) می باشد.دفعات تعویض هوا بنا به شرایط آب و هوایی محل بین ۱.۵ تا ۳ بار در دقیقه منظور می شود که میانگین آن را می توان ۲.۵ بار در نظر گرفت. بنابر این می توان به طور تقریبی ظرفیت کولر آبی را به ازای هر متر مکعب فضا ۱۵ CFM در نظر گرفت. همچنین به ازای هر ۱۰ درجه فارنهایت کاهش دمای خشک ورودی به کولر به ازای هر ۱۰۰۰ CFM تقریبا ۱.۲۴ GPH آب مصرف می شود.

آپشن های سفارشی:

۱- در صورت نیاز بلوئر فن های کولر های صنعتی با برند نیکترا ساخت کشور ایتالیا ارائه می گردند که ما به التفاوت قیمت آنها بر مبنای قیمت روز محاسبه می گردد. همچنین الکتروموتور های فوق با برند ژن می باشند که در صورت نیاز این برند می تواند به زیمنس تغییر کند و ما به التفاوت قمیت آن بر اساس اختلاف لیست قیمت ژن و زیمنس محاسبه می گردد.

۲- در صورت نیاز کولر های صنعتی همراه با اینورتر ارائه می گردند و قابلیت تغییر دور فن را از پایین ترین سی اف ام تا بالاترین حد آن فراهم می آورد.

۳- دمپر هوای تازه و هوای برگشت جهت سیر کوله هوا به صورت سفارشی بر روی کولر های صنعتی ارائه می گردند که ۵% مبلغ به قیمت های فوق افزوده می گردد.

۴- در صورت نیاز کویل گرمایشی به کولر های صنعتی افزوده می شود که به آن زنت اتلاق می شود.

ویژگی کولر صنعتی :

محاسبه بار سرمایی محیط  توسط نرم افزار محبوب کریر برای این کولر ها.

بدنه کولر از ورق گالوانیزه ساخته شده است و در صورت سفارش پوشش رنگ الکترواستاتیک کوره ای بر روی آن قرار می گیرد.

دمپر هوای برگشت و هوای تازه برای کولر صنعتی بصورت اختیاری می باشد.

موارد استفاده کولر صنعتی:

کولر ها درمجتمع های صنعتی, ورزشی, پذیرایی و فرهنگی, مساجد, مرغداری ها, آشیانه های پرواز, پادگانها, بیمارستانها, مدارس, دانشگاه ها, نمایشگاه ها و غیره ..

کولر صنعتی بسیار برودت زا و کم صدا جهت سوله ها، سالن ها و کار گاه های بزرگ طراحی شده است،سیستم فولی تسمه والکتروموتور،یاتاقان ژاپن وشافت فولادی،پدتولید سرما با مساحت ۸مترمربع وپمپ گردش آب با فیلتر ظرفیت۶۳۰۰لیتر درساعت ایتالیایی با محافظ حرارتی می باشد.کیفیت بالای محصول وخدمات پس از فروش متمایزماگامی درجهت رضایتمندی مشتریانمان است.ظرفیت هوا دهی بیش از ۳۷۰۰۰ متر مکعب در دوسیستم سانتریفیوژ و آکسیال ابعاد ۹۸*۲۲۰ سانتی متر می باشد.

این مقاله چقدر براتون مفید بود؟

روی ستاره ها کلیک کنید

میانگین رتبه 0 / 5. تعداد رای: 0

کسی قبلا به این مقاله امتیاز نداده، شما نفر اول باشید!

مرضیه ابراهیمی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *