منوی دسته بندی

چگونگی عملکرد کولر آبی

  1. کولر های آبی انتخاب مناسبی جهت تامین سرمایش در مناطقی با آب و هوای خشک که حداکثر رطوبت نسبی آنها 35 % باشد، به حساب می آیند . کولر ها ی آبی علاوه بر تامین سرمایش به لطافت هوای داخل منازل نیز کمک می نمایند . از این رو استفاده از کولر های آبی  در مناطق شرجی شمالی و جنوبی کشور  توصیه نمی گردد.
    متوسط توان برق مصرفی  کولرهای آبی درحدود 300 وات می باشد در صورتی که در کولرهای گازی متوسط توان برق مصرفی معادل 1500 وات می باشد .مصرف برق درکولرهای آبیدر مقایسه با کولر ها ی گازی حدود 0.25 مصرف کولرهای گازی را شامل می شود . استفاده از کولر های آبی برای ایجاد سرمایش در ساختمان ها روشی معمول ، از گذشته می باشد ، زیرا نسبتا ارزانتر و نسبت  به دیگر مدل های  دستگاه های تهویه مطبوع ( کولرهای گازی و … ) دارای مصرف انرژی کمتری می باشند . البته با توجه به مشکلات و بحران رو به افزایش کمبود آب در کشور، هر کولر آبی حدود 300 تا 400 لیتر در شبانه روز مصرف آب دارد، لازم است در هنگام انتخاب به مشکل بحران آب کشور هم توجه گردد.
    کولر آّبی - چگونگی عملکرد کولر آبی
  2. در واقع کولر آبی یک جعبه فلزی یا پلاستیکی با کناره های باز بمنظور مکش هوا می باشد .فن سانتریفیوژی که در داخل کولر آبی تعبیه گردیده است توسط موتور الکتریکی و تمسه به چرخش در آمده و موجب جریان هوا به داخل کولر آبی می گردد .از طرف دیگر پمپ آب تعبیه شده در محفظه کولر آبی بصورت مداوم بمنظور ادامه روند خنک سازی موجب مرطوب کردن پوشال ها ی کولر می گردد . هوا بوسیله فن از طریق روزنه های موجود در دریچه های کولر و از میان پوشال های مرطوب عبور کرده و این هوای خنک توسط کانال ها از طریق یک دریچه در سقف و یا دیوار به فضای اتاق منتقل می گردد. در واقع کولرهای آبی از طریق تبخیر آب ،  هوای محیط را خنک می نمایند .
  3. از طرف دیگر هزینه اندک نگهداری کولر آبی بواسطه وجود فقط دو قطعه مکانیکی در دستگاه (فن موتور و پمپ آب ) میسر گردیده است . بمرور زمان در صورت نیاز به تعمیرات این قطعات باهزینه اندک توسط مالک به آسانی قابل تعویض و تعمیر می باشد .

شرکت آرین پادرا صنعت ارائه دهنده خدمات تاسیسات ساختمانی و هوشمندسازی آماده ارائه خدمات به شما مشتریان گرامی می باشد. جهت درخواست مشاوره اینجا را کلیک نمایید.

این مقاله چقدر براتون مفید بود؟

روی ستاره ها کلیک کنید

میانگین رتبه 0 / 5. تعداد رای: 0

کسی قبلا به این مقاله امتیاز نداده، شما نفر اول باشید!

مرضیه ابراهیمی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *